nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

Wallpaper Bergerak.

hye awak2 semua. hehe.. harini nak preview skit. wallpaper ala kanak2 yang comel.. haha. aku ni kan suka benda comel2.. godeh2 playstore td jumpak wallpaper comey ni.. trus dnlod msuk dlm hp.. haha.. agak gedik trasa bila hp jd comel. hahahaha.. 

haa ni lah rupa hp aku yg comel lg cute lg ohsem.. 
phewww puji diri sndiri *matilanak. hahaha

okeyh.. bagi anda anda dan anda. yang nk cuba wallpaper ni.. boleh cari kt playstore.. ini link dia hampa hampa dan hampa boleh tgk version utube dia wallpaper ni ikut waktu.. bila mlm dia jadi malam.. tp xtaw la jadi ka dak.. tnggu malam nnt  :) tu saja nk cita. kbye.

6 comments:

  1. cantik laa..tp fon sy tak canggih pon la..sob sob sob !_!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala fon android skunk pun yg murah dh boleh beli :) sy pun pakai fon androi yg murah ja..

      Delete
  2. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com