nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

Tarikh baru kiamat

macam2 lah kajian org skunk ni.. lepas tarikh 12.12.12 xjadi nk kiamat depa tetapkan tarikh baru plak.. kumpulan The Sword of God Brotherhood ckp "Nabi Gabriel" bgtaw kiamat akan terjadi pada 1.1.2017 plak.. entah kepercayaan apa yg depa ni pegang pun aku tataw lah.. tapi kita sebagai umat islam cuma perlu berjaga2 lah.. persediaan tu perlu ada.. suatu hari nanti kiamat akan berlaku jgk.. cuma kita tak pasti bila.. 


Raikan Cinta APEK & LEUNIEY

tahniah buat apek dan leuniey yang dh sah jadi suami istri :) SELAMAT PENGANTIN BARU dan semoga berbahagia sampai ke akhir hayat. 

Boulevard

best lak dengar lagu ni.. mendayu2.. lirik pun agak bermakna.. and someone dedicate it to me :) yups.. semua lagu yang org suruh kita dengar semuanya lirik yg agak bermakna kan.. 

Minyak YUYEE cap limau. *HARAM

masa belek2 fb td ada lah terjumpa info pasal minyak yuyee ni.. tp xtaw lah nk percaya ke tak.. sbab infonya pun dari tokey cina sendiri... ini ha ada bukti gmbar yg aku sertakan... sebab org cina sendiri ckp mcm tuh.. mungkin cina tu baik la.. xkan la dia nk suruh org melayu kita boikot brg cina kan... selalunya org cina ni lg suka bila kita guna barang diorang.. siap ckp halal.. padahal tak pun kan...


itu jelah aku nk kongsi arini.. mekasih ^_^

hari selasa punya cherita

hari tanpa berkata2.. tanpa siapa2.. tanpa telefon bimbit disisi.. tanpa bersuara.. hari yang sangat bosan. hahaha.. bosan xmacam aku.. sangat lah terasa kekosongannya.. kekosongan tanpa manusia..

happy birthday to me 9/12/12

yeayyyy ! ckup umur dh.. walaupun lambat di penghujung tahun.. aku sabar menunggu.. well.. aku muda lagi walaupun aku sebaya ngn org lahir sama thun ngn aku... hahahaha.. yes.. aku ckup happy walaupun family aku xsambut bezday aku.. xkisah lah kan... mungkin duit yg nk sambut aku tu lg penting pada sambut bezday aku kan... xkisah la walaupun aku tertacing skit ja.. hahahaha.. tapi thanks to kawan2 kt fb yg wish kat aku.. walaupun depa xingt.. sekurang2nya fb ingatkan depa kan... wish jgk pada xwish.. pada org yg ingt kita selalu dgn kita pun xwish kt kita kan.. hahaha.. kesiannnn..

ini dh taip malam harijadi aku.. tp xda idea.. hahaha.. skunk pun xda idea.. so nk updte jgk.. drpda xda benda nk updte kan.. hehe..

video

 meh layan lagu ni.. hehe

nanti aku update lg.. malas tu nk masukkan gmbar dlm lappy.. haha.. dah keja balik malam.. balik2 ngadap anak2 4 ekor tu.. pastu mandi makan.. tgk lappy jap.. trus tido.. mcm xda life kan.. hahaha... nk buat aktiviti sehat diptg hari pun xda time... huhu.. doakan lah aku dpt keja lain.. usaha dan tawakal jelah yg mampu... asalamualaikum..

Pengalaman naik TOPGUNS.

dimalam hari dikala perasaan aku yang tersangat gembira bila harijadi aku semakin hampir. hahahaha.. ish teruk tul gelaknya. hahaha... excited sgt happynya. adehh.. semalam tgk org post kt fb byk2 ckp kt stadium aloq staq ada funfair makanya dlm pikiran aku trus terdetik nak bawak budak2 yg balik bercuti kt kampung tu p funfair... *pergh ayat pelik apa yg aku gunakan ni.. whateverrr ~

balik2 keja, tgk2 budak2 tu semua ada kt umah aku.. mula nya ingt nak p giant beli brg nk buat makaroni bakar.. hbes tgk budak2 tu menunggu aku balik keja.. ada lah tu agenda nk ajak aku jenjalan... sapa lg nk bawak aku jenjalan selain mak aku.. mmg tak lah kalau mak aku nak bawak.. hahaha.. dalam pukul 10 malam jgk la kitaorg pegi.. padahal stdium tu 5minit ja pun nak smpai.. dekat ngn umah ja. nk p jalan pun boleh.. hehe.. nasib la masa smpai2 tu ada parking.. kalau tak mmg uolls budak2 xleh pegi la.. nsib hujan ja malam smlm.. sbb tu org xbrapa nak ramai.. tp masa kami smpai tu hujan dh brenti. nasib lah kan ^_^

Spaghetti dun dun chey.

perh tajuk takmau kalah.. dundun chey tu.. 
ceh.. terbantut selama sejam setengah nk naip entry ni.. hahaha... kes seronok sangat nk sambut bezday kt fb.. wakakakka.. padahal xda benda pun.. tp terlebih excited.. hahahaha.. booooooooooo...

Kesalahan "ISTANBUL AKU DATANG"

hye. hye. hye. Asalamualaikum readers... hehe.. ada ka readers duk baca blog aku.. hahaha.. what ever la.. lgpun namapun diari personal kan.. ska hati kau org la nak baca ka tak kan.. *tgn dibahu mata keatas. hahaha... 

Menjengah blog resepi.

Keh,keh,keh. tak da keja. asek nengok makanan ja keja kau kan.. suka sangat makan.. sampai berlemak sini sana.. smpai sepupu kau yg umo 10 tahun tu tegor. "eii kakchaq jgn la makan byk2 nnt gemok xlawa... bg la kurus skit nnti baru cantik ada org ngorat" wahahaha.. gelak ja aku dia kata cmtu.. kecik2 pun pandai menilai kecantikan org... dari segi pakaian pun dah pandai komen.. hambuii.. taste tinggi budak ni.. hehe.. 

LET'S TALK MY HEADER, by fahtehaa.

holla, holla, holla. cikneto disini. hehe. *tiru dina deejay erafm. kehkeh..

harini terasa nak join segmen la pulak. hehe.. aku kan jarang nk join2 segmen ni.. disebabkan segmen ni senang mcm makan kacang goreng.. jadi.. aku pun join dengan selebar senyuman.. hahaha.. ntah pape.. nak join segmen pun kena senyum sorang2 tulis entry.. gila ka hapo..

Nilai blog saya.

kehkeh.. xda reja.. duk blogwalking td.. terjumpa link kt blog mana tah.. hee sory lupa blog awok yg ada link tu.. haaa. nak cita pasal link harga blog.. hehehe.. aku nk cita mcm mana pun aku tak taw nak buat ayat.. hahaha..

haaa.. nindia harga blog aku.. kalau nak tukaq ngn duit buleh dak? 
hahahaha.. untung2 boleh bukak 2,3 blog.. bleh redeem ngn duit cash.. 
hahaha.. berangan kau cikneto... 

oklah.. xlarat nak menaip dh.. kepeningan :( xsihat ni... doakan cikneto cepat2 sembuh erk..

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com