nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

Mimpi Pelik

hew. hew. byk ari tak potpet buat entry baru.. sebab tak sempat.. harini baru ada kesempatan nk menaip.. tak taw nk mula cerita macam mana.. emm.. lepas satu satu jadi.. kali ni mmpi pelik pulak.. xpenah2 aku mimpi mcm tu.. mungkin agak loklaq skit.. hahaha.. tapi aku nak share jugak.. nak mintak pendapat hampa semua.. 

 
sumber : google image

aku mmpi buang air besaq.. sedangkan masa aku terjaga tu xdak pulak sakit perut atau rasa nk buang air besar pun.. naik risau plak aku.. xpenah2 mimpi benda pelik2 mcm tu.. lepastu.. aku ada la buat research cari dekat google tentang tafsir mimpi ni.. (minah google.. semua benda jadi pun nk google) tapi aku takda lah percaya 100% benda tafsir2 ni sebab aku taw mimpi ni mainan syaitan.. cuma curious ja.. makanya google lah aku dengan penuh semangat nya nk tahu jawapan.. ahahaha.. semangat okey! 

 

kalau yg sumber pertama tu.. em em. aku baru ja lepas hilang kereta.. xkn nk hilang brg lg ? tapi. KUN FAYAKUN kan. kalau Allah nk benda tu terjadi. aku nak kata apa lagi. T_T kena redha... Allah takkan uji hamba nya diluar kemampuan... kan?

kalau sumber yang kedua tu.. Alhamdulillah la.. kalau musibah yg terjadi dekat aku akan hilang.. 

kalau sumber yang ketiga tu.. biasalah.. mana2 mmpi pun datang dari depa.. tapi sesetengah mimpi ja jadi betui.. dlm nisbah 1:10 la.. hahahaha.. 

apa2 pun yang ditafsir.. aku redha.. cuma aku xboleh nak percaya sgt benda ni 100% boleh jadi syirik.. lepas bgn tidoq.. maka aku pun p lah kerja.. balik kerja aku otw p ambik ambik mak abah aku dri langkawi.. dalam perjalanan pulak... ada lg benda jadi.. ulaq melintas depan aku.. kalau sekoq tu xpa la.. ni dua ekoq dalam satu perjalanan.. lepaih jumpa sekoq.. takpalah.. sebab dia pun dh nk hbes melintas.. kali kedua pulak.. tgh melintas.. nsib aku sempat brek xdan langgaq ulaq tu.. kalau tak.. ish.. aku dah la geli dengan ulaq.. emmm.. makanya mcm biasalah.. aku kan kuat google.. ahahahahaha.. disebabkan aku mmpi benda pelik mlm nya.. siangnya jadi benda pelik pulak.. google la pulak petanda nampak ular melintas.. makanya aku jumpak la.. dia ckp kalau nampak ulaq lintas ni sebab ada janji yang tak tertunai.. emm.. janji?? aku pun tak pasti.. kdg2 benda remeh mcm ni pun boleh buat mletop kepala aku pikir.. dah la masalah sebelumnya tak selesai lg :( 

aku kena kuat. kena sabaq.. apa yg jadi ada hikmahnya.. Allah syg aku.. Allah nk uji aku.. aku taw aku kuatt... sudah.. mrepek pa pnjg2.. ahahaha.. kbai.

8 comments:

  1. Jangan fikirkan sangat sis. Bahaya. Hehehe. Go on je life ni. :)

    ReplyDelete
  2. moga semua dalam keadaan baik naa :)

    ReplyDelete
  3. mimpi mainan tidur. jgn risau =)

    ReplyDelete
  4. berdoalah kpd Allah selalu agar mimpi buruk itu x jadi kenyataan. Aaamiin..
    P.S. abah zuki follows your blog.

    ReplyDelete
  5. comelnya gambar tu :)

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Singgah sini anda telah di tag http://insan-kecil.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  7. Mimpi mainan tidur je sis..

    ReplyDelete
  8. Salam kenal dari Ros.. singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com