nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

exam SPA.

Phewwwww.. (lap peluh) lama jgk dah xpost entry.. kehkehkeh.. penyegan tol nak menaip.. harini ada lah rajin skit2 nak menaip.. asek menaip pastu tinggal biaq jadi draft. hahaha.. pastu nk smbung balik nk menaip jadi xda idea. trus delete draft yg ideanya tergendala. hahaha.



aku ni dilanda kegementaran yang amat sgt. *ayat apekah. hahaha... awal bulan aritu aku dpt surat dari SPA. aku dipanggil untuk pegi exam untuk jawatan penolong pegawai imigresen.. perhh.. aku dah rasa besar sgt jawatan tu untuk aku.. maklumlah. aku ni bukannya pandai sgt pun.. layak ka aku. boleh ka aku buat. semua tu harapan dari mak abah n satu family aku. yelah. bukan senang skrg ni nk dpt jawatan dalam kerajaan.. nk mintak pun susah. dan aku perlu berusaha untuk ini.. segala research tentang exam. tentang info2 jabatan imigresen aku dh buat research. aku dah jenih darah gemuruh.. buat prepare sebulan sblom exam pun still lg gemuruh.. aiyaa.. tp kdg2 bila brani. terlebih brani pulak.. gemuruh tu hilang p mana tataw ?? haha.. aku xtaw la lepas ke tak kt ujian berat tu. sbb aku size xl. haha.. syaratnya nak yang saiz m ngn s. xpa.. insyaAllah. kalau ada rezeki.. xkemana jgk... lgpun nk pngil inteview xtaw bila... ni baru jawab exam..

 kawan2 blogger semua. doakan cikneto murah rezeki ek.. tima kasih :)

2 comments:

  1. All the best cik neto..! semoga luluih exam naaa..=D

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com