nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

Tony Moly Tomatox Brightening Mask


harini nk preview produk yg aku dah try ni.. tomatoxxxxxx.. memang best.. bagi orang yg muka lebih gelap pada tangan macam aku nih.. amat lah sesuai untuk produk mcm ni.. hahaha.. pelik pada orang sedia aku nih.. orang lain selalu muka putih tangan hitam. tapi aku muka hitam tangan putih... hahahaha.. 

dan aku pun berusaha untuk memutihkan balik muka aku.. xkira apa cara sekalipun... xkira aku kena cuba banyak mana produk skali pun.. huh.. tapi.. aku akan research testimoni semua dulu baru aku beli... haha.. aku seorang yang cerewet.. selagi aku tak puas hati dgn barang aku nk beli aku xkan beli walaupun aku tringin gila... tediaaaa.. kepuasan hati tu lebih penting kan :) tambah2 beli online... 

okeh meh kita preview krim malam pencerah kulit muka ni :D

preview

bahagian dalam

testimoni

abam korea jd duta ka ? haha
sebenarnya ada banyak lg produk yang dihasilkan tony moly ni.. kalau sapa xtaw boleh tanya encik google kot... aku xlarat nk preview byk2 brg dia. haha.. 

ha.. ni produk yg bagus untuk digabungkan bersama.. tp aku cari yang trial ntok buah epal tu tadakkk ! ada yang tomato ja packing trial... huh.. keciwa... 

haa.. ni lah yang aku order.. siap dpt free gift dari etude house lagi :D
trimas cik penjual... hehe.. nanti boleh repeat beli lagi... murah sangat.. lepas ni nk borong trus.. hahaha.
sebab cik penjual ni xjual yang buah tomato sebiji punya :(

tekstur yg lembut lagi wangi dan mulus.. hahaha 
masa pakai ni dia xkan kering walaupun dia suruh pakai 10 -15 minit ja.. aku bantai pakai smpai dekat sejam.. mmg dia xkering.. aku ingtkan dia kering.. hahahaha =.='

tadaaaaaa.. lepas test dkt tangan sendiri.. nampak kannnn.. mana satu cerah mana satu hitam.. xedit hokeyy.. cuma letak watermark ja :) hokeyh.. xlarat menaip dh.. rasa mcm entry ni pnjg melalut ja =.='

2 comments:

  1. tomatox memang terbaik! sebab FD sendiri dah beli. mula2 beli trial pack. skrg guna yg full packaging punya, sebiji tomato :D

    ReplyDelete
  2. Hi...nak tny borong trial pack utk tomatox brpa ya?
    Plz email pcellajphine@gmail.com.tq

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com