nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

happy birthday to me 9/12/12

yeayyyy ! ckup umur dh.. walaupun lambat di penghujung tahun.. aku sabar menunggu.. well.. aku muda lagi walaupun aku sebaya ngn org lahir sama thun ngn aku... hahahaha.. yes.. aku ckup happy walaupun family aku xsambut bezday aku.. xkisah lah kan... mungkin duit yg nk sambut aku tu lg penting pada sambut bezday aku kan... xkisah la walaupun aku tertacing skit ja.. hahahaha.. tapi thanks to kawan2 kt fb yg wish kat aku.. walaupun depa xingt.. sekurang2nya fb ingatkan depa kan... wish jgk pada xwish.. pada org yg ingt kita selalu dgn kita pun xwish kt kita kan.. hahaha.. kesiannnn..

ini dh taip malam harijadi aku.. tp xda idea.. hahaha.. skunk pun xda idea.. so nk updte jgk.. drpda xda benda nk updte kan.. hehe..

video

 meh layan lagu ni.. hehe

nanti aku update lg.. malas tu nk masukkan gmbar dlm lappy.. haha.. dah keja balik malam.. balik2 ngadap anak2 4 ekor tu.. pastu mandi makan.. tgk lappy jap.. trus tido.. mcm xda life kan.. hahaha... nk buat aktiviti sehat diptg hari pun xda time... huhu.. doakan lah aku dpt keja lain.. usaha dan tawakal jelah yg mampu... asalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com