nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

GuineaPig Contest

Selamat pagi semua.. entah apa lah aku buat time2 ni tak tidoq lg.. mata mengantok.. tapi tahan xpayah tidoq.. esok pagi nak bangun liat.. hahaha.. okey2 i promise lepas post entry ni i pi tidoq.. *gila bermonolog sorang2.. hahaha... (hobi kot)

aku ada join satu contest ni.. dalam group aku join tu lah.. group2 pencinta marmut A.K.A guineapig... yess. im crazy with this cute guineapig.. contestnya senang yang amat.. just post gmbar menggunakan marmut2 sendiri.. yang bertemakan 2013 happy new year.. hahaha.. dah la aku ada marmut yang tak comel untuk join benda alah ni.. xpa mencuba kan ? mana tahu rezeki.. hehe..

hadiah best sangat.. dpt sepasang guineapig entah jenis apa... tapi xsilap aku bernilai jgk la.. hehe.. insyaAllah.. ada rezeki menang lah.. hehe.. semuanya atas pengadil pertandingan jgk nak menilai gambar.. dan bukan melalui like yang terbanyak :)

ni lah gambar yang aku masukkan dalam pertandingan tuh :)

kawan2 doakan aku berjaya, ya.. hihi.. *pesan pada diri jangan terlalu mengharap.. takot nanti kecewa.. hahaha.. dah la ada lagi cantik pada aku.. dengan prop segala bagai.. disebabkan marmut aku ni susah sgt nak ambik gmbaq.. so prop yang aku sediakan semuanya xberguna =.=' hbis dipijaknya.. gmbaq ni pun nasib ja dpt.. huhu.. oke lah.. jum tidoqqqq !

6 comments:

  1. alaa omeynya guinea pig tu . bella bela hamster je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. guineapig ni lg senang nk bela dari hamster.. hamster musuh kucing :) guineapig selalunya org yg bela jadi kawan kucing :) and satu lg yg bestnya.. bila dpt beby.. beby dia xmcm beby hamster.. kecik mcm anak tikus.. beby guineapig lepas lahir boleh berlari boleh makan mcm mak dia... and bulu pun pnjg.. hehe.. sebab tu best jaga.. bela ni pun sbb best bunyi dya jerit ja.. haha

      Delete
  2. sya takut dengan benda berbulu n kecik2 mcm ni..kalau kucing tak per..bek hamster ker,sugar glider tu ker,mmg sya takut..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang hamster jgk.. hehe.. tp yg ni lg senang nk bela.. cuma besar pada hamster la.. kecik skit pada arnab.. n mcm2 patern bulu dia.. kalo nak tgk comel ke tak binatang ni ce google image guinea pig ni.. mesti jatuh cinta.. hehe

      Delete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com