nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

Yeayyyyy ! Blog berwajah baru.

Akhirnya.. berjaya jgk aku ubah warna blog aku ni.. hahaha.. puas hati kot.. sebelom ni nak ubat.. tapi takot semua hilang.. hari ni nekad jgk godeh2.. biar semua ilg.. hahaha.. janji entry xhilang.. biar widget2 ilang xpa.. nanti bleh buh len.. kan2.. nampak kemas skit blog wajah baru ni.. hahaha.. perasan... biar lah nk perasan pun.. blog aku.. suka hati aku lah.. hehe.. kasar ayat..

meh riview skit wajah blog lama.. kekeke.. mana la taw rindu2 ka nnti.. bleh la tengok2 balik.. 




haaa.. tudiaaa.. merah menyala kak ngah.. hahaha.. penah skali blogger ckp aku ni org yg garang sbb aku letak background kale merah.. padahal aku tak pun.. cuma malas nk cari background.. harini aku rajin.. aku godeh2 la.. sekali ngn header2 aku buang.. tnggu hari rajin aku nk bina header plak.. hahaha.. aku dah ketandusan idea nk bina header... tunggu esok2 ka aku draw skit2... ceyyy.. draw la sgt... hahaha.. k lah pembaca sekalian.. dh kul 12 lebih ni... yuk ketiduran.. mgantuk jadi sambil dengaq radio suria ni.. segmen suria cinta plak tu.. suara lembut2 mcm suruh buai lena ja.. hahahaha...


16 comments:

  1. ehh..saya masuk dah hitam..hehe..cantik dan smart..sebab kemas je. sedap je mata memandang. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mekasih.. puas hati walaupun xsecantik org lain..

      Delete
  2. hehe..dah laen..ape2 pon hepi blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. mekasih... hepi blogging too :)

      Delete
  3. walaupon wrna agak gelap tapi tetap sweet sbb ada polkadot dan warna pink :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh pening nk cari warna cerah.. xsesuai ngn citarasa.. last2 letak itam trus.. hehe..tq ^_^

      Delete
  4. tahun baru wajah baru ye..sama la ngn bunda..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... nk tukar lama dh.. tp malas.. kali ni dh rajin nk meng-godeh.. tu yang tukar jgk tu.. tq bunda ^_^

      Delete
  5. cute tgk rase nak bwat mcam tu jugak...hehe btw mmg nmpak feminin...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat mcm mana tu ? tukar template jgk eh ? hehe.. btw tq ^_^

      Delete
  6. nice...paling suka header atas sekali...creative...sy pun tgh usaha nak buat header yg menarik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tq. biasa ja pun.. okey.. nanti da siap header baru nnt sy skodeng n komen ^_^ hihi

      Delete
  7. dua-dua ok. yang lama pun ok,yang baru pun ok. haha . ;)

    ReplyDelete
  8. ohhh, ni kira tukar 360 darjah lah ni? hehe saya tak pentingkan sangat background, saya lebih pentingkan header. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh.. hehe.. btw.. header sy oke tak? alang2 dh komen.. mintak komen skit la tentang header skali.. ehehe

      Delete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com