nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

LISTEN ! from Malaki London

Layan utube dulu sebelum tidoq.. buat apa patut dlu.. la ni jadi kemestian dh sebelom tidoq update blog dlu.. ahaha.. waktu siang xmo duk galak taip entry.. siang susah sikit nak dpt ilham.. memalam cmni la idea ligat bermain bola di pala otak aku ni.. haha. tedia ayat.. mai cerok mana pelik sgt.. hehe
tadi duk mlayan utube mlayan blog yang penuh info2 untuk dijadikan sajian otak dimalam hari.. ahaha. apa kena dgn jari jemari aku mlm ni.. menaip ayat bukan2 plak.. ish.. okok.. abaikan..

aku duk layan video got talent ni.. terjumpak video budak ni nnyi lagu listen.. perhhh ! menusuk kalbu jiwa dan raga sanubari.. tersentuh hati kewanitaan aku.. hehe.. ni bukan video psal listen kak pah kita tu.. xminat politik laa.. hee.. terkandung ayaq mata aku jgk tgk video yang xseberapa ni.. yela aku kan wanita air mata.. tgk org happy pun aku bleh nges.. hahaha.. cepat kan hati aku tersentuh...

apa2 pun meh kita layan... zaasssss.. kalau xbest sila slop dan tekan pangkah saja. hehe..
 
video

okey.. itu saja nk kongsi malam ni... selamat malam semua.. jgn lupa baca doa tidoq :)

2 comments:

  1. Ngeh ngeh~ fenomena listen kak pah senyap bila fenomena hantu2 di uitm lendu ambil alih publisiti. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... hantu lg pemes yek.. biasa lah tu.. tmpat lain pun ada jgk.. cuma xdisebarkan ja... yg hal uitm lendu tu mungkin dihebohkan kot.. hehe.. mcm tmpat blajar CN dulu sama jgk... tp xdisebarkan lah. hihi.. kang jd hot mcm uitm lendu plak. haha

      Delete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com