nuffnangs

♥ HULURKAN KLIK RINGANKAN BEBAN ♥

♥ DAFTAR LINK ANDA DISINI ♥

SHISEIDO BLACK MASK FROM JAPAN

hye.. hye.. hye.. semangat! semangat! hehe.. blog aku ni dh jadi blog kecantikan plak dah.. hahaha.. malas la nk buat blog baru.. tang nk edit tu malaih sangat2.. haha.. arini nk preview shiseido mask ni... aku sendri pakai mask ni... and best sgt hasil dia.. nk wat pakai hari2 pun boleh. sbb xda lah mahal sgt.. hamboi cikneto.. promote nampak !


Kegunaan:
Mencerahkan kulit dan kesan anti penuaan
Untuk kulit berminyak dan berjerawat
Mengurangkan kedutan.memperbaharui keanjalan,
Mengekalkan kelembapan dan nutrien
Mengurangkan bintik-bintik hitam,tompok-tompok, noda hitam dan jerawat
Melembutkan kulit wajah
Untuk menghilangkan garis-garis halus
Menanggalkan sel kulit mati
Sesuai untuk semua jenis kulit
Sesuai untuk kulit wanita Asian
Penggunaan konsisten menyebabkan kulit lembut dan berseri secara semulajadi



Cara-cara menggunakanya
Bersihkan muka @ cuci muka terlebih dahulu
Sapukan pada muka dan biarkan kering selama 20-30 minit @sehingga benar-benar kering
Buka mask dari bahagian bawah dagu dan keataia boleh dipakai pada hidung malah pada seluruh wajah


SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

MAXIMUN PENGGUNAAN 2X SEMINGGU
1 PAKET BOLEH DIGUNAKAN 1-3 KALI
UNTUK HARGA MENARIK PM K..:-)))

Perhatian!!!!!!!!
ELAKKAN DARI MENYAPU DI KAWASAN MATA,KENING,MULUT & RAMBUT,JIKA TIDAK PASTI KENING DAN RAMBUT ANDA AKAN TERCABUT SAMA

~TRY IT TODAY & YOU WILL LOVE IT~

SMS/WHATSAPP : 0174397793

11 comments:

  1. saya dah pernah try mask ni, memang best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kalau nk order kasitahu ek :)

      Delete
  2. best ke yg nie ?? anis pakai yg kat daiso tuu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. best... melekat kuat jgk la.. hehe.. kalau tersalah pakai tlekat kt bulu muka tu mmg perit jgk la nk buang. haha

      Delete
  3. Salam...cm mane nk order?bpe hrga 1 pack?minimum bpe pack kalo nk order?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis boleh tinggalkan email tak ? xpun trus add kt page sy kat atas hujung tu :D

      Delete
  4. BERAPA HARGA BAGAIMANA NAK ORDER..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tinggalkan email tak ? xpun trus add kt page sy kat atas hujung tu :D

      Delete
  5. Sy nk order .. mcm mane ?
    Klau 20 pcs brape rm?
    Termasuk dgn bayaran pos..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg ni stok habis sis.. kalau sis nak boleh msj saya dkt numbe kat atas tu :D

      Delete
  6. Dah try pakai... tapi time nak buka tu punye lah pedih... tersilap sapu ke? mohon penjelasan.....

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Mekasih Sudi Baca Entry Yang Tak Seberapa Ni. Harap-Harap Sudilah Komen Sepatah Dua Kata.

COPYRIGHT/izny-inspirasikehidupan.blogspot.com